top of page

SERVISNE STORITVE

Avtoservisna mreža EUROSERVIS je del globalne svetovne mreže EUROGARAGE, ki jo trenutno predstavlja 4000 servisov širom Evrope ter Južne Amerike. Slovensko mrežo sestavlja skupina neodvisnih servisov, ki so bili skrbno izbrani na podlagi njihovega preteklega dobrega dela in v skladu s kriteriji celotne svetovne mreže.

Kakšne so torej naše prednosti?

 

1. NIŽJE CENE SERVISIRANJA, saj vam vozila ni potrebno servisirati na pooblaščenih servisih, katerih storitve so praviloma dražje.

 

2. ZAGOTOVLJENA GARANCIJA PROIZVAJALCA VOZILA, saj vam kljub izbiri EuroServis-a le-ta ne preneha veljati.

 

3. VGRADNJA ORIGINALNI REZERVNIH DELOV PO NIŽJIH CENAH, saj dobavitelji rezervnih delov prve vgradnje lahko zdaj tudi samostojno nastopajo na trgu s svojimi blagovnimi znamkami in ne pod imenom precenjenih blagovnih znamk proizvajalcev avtomobilov.

 

4. HITRA STORITEV, saj so EuroServis-i vključeni v distribucijsko mrežo rezervnih delov GroupAuto International, ki servise na dnevni bazi zalagajo s potrebnimi avtodeli.

 

5. USPOSOBLJENI SERVISERJI IN TEHNOLOŠKO OPREMLJENE DELAVNICE, saj morajo Euroservisi izpolnjevati predpisane kvalitativne kriterije.

 

6. ENOLETNO JAMSTVO NA KUPLJENE REZERVNE DELE IN OPRAVLJENE EuroServis-ne STORITVE, saj smo prepričani v njihovo kakovost.

 

 

IMG_1217
IMG_5013
IMG_1227
IMG_1229
IMG_1224
IMG_5009
IMG_5007
IMG_1230
bottom of page